Відома українська співачка, акторка, блогерка та улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями презентувала емоційний кліп на пісню "Зай", продовжує активно спілкуватися зі своїми шанувальниками у соціальних мережах.

На цей раз Аня зізналася, що в неї вдома сталася надзвичайна подія. Справа в тому, що до них до квартири увірвалася невідома і почала командувати, що робити і як треба прибирати на кухні.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Сталася дуже страшна ситуація... Після чого я знову зловила панічну атаку... У нашій квартирі чужа людина", - розповідає Анна Трінчер в історіях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

На відео, яке опублікувала співачка, можна побачити, що до квартири Ганни та її чоловіка увірвалася невідома та одразу побігла на кухню, щоб розповісти, що їм (у своїй власній квартирі) треба робити.

Також можна побачити, що Волошин намагався стримати цю дамочку, але, мабуть, не хотів "забруднити руки". Все зняла на відео Анна Трінчер і зізналася, що після таких "негараздів" у неї трапилася панічна атака.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Потім Ганна Трінчер опублікувала історію, де в неї на очах проступили сльози. Можна лише уявити, який жах пережила зірка. Бажаємо побільше міцних нервів, щоб швидше з цим упоратися.

Нагадаємо, "Це пожежа...": Анна Трінчер роздяглася до трусиків, після роботи із Зібровим - чоловік хапається за серце.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер розповіла, як Волошин наполіг на шлюбному договорі і чому вона "зрікається" від материнства: "Дайте пожити".

Також, "Розплакалася...": відважна Анна Трінчер показала українкам, чому не можна здаватися.