Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 95 тисяч людей.

Христина Соловій залишила зворушливі привітання з Днем Гідності та Свободи, що відзначається 21 листопада. Саме за це зараз бореться весь український народ із росією та путінським режимом.

Христина Соловій. Фото: скрін youtube
Христина Соловій. Фото: скрін youtube

Артистка заявила, що українці продовжуватимуть цю боротьбу, і навіть незважаючи на відключення світла та тепла, відсутність сну. А бажання бути вільними та гідними об'єднали всю націю.

"Стоїмо і будемо стояти на своєму. Ми можемо жити без тепла і світла, без сну, без даху над головою, але зі зброєю в руках і головах. Гідність та свободу українців неможливо відібрати чи знищити, бо їх зашито в наших хромосомах. Це те, що визначило й об’єднало нас як націю. Зі святом, рідні мої!" - написала зірка.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

На додаток Христина показала неймовірну фотографію, де вона на тлі синього та безкрайнього неба здається крихітною, у своїй білосніжній та короткій сукні.

Раніше ми писали про те, що Христина Соловій подбала про бійців, які ризикують замерзнути взимку на фронті: "Стати зброєю та допомогти"

Як повідомляв Знай.ua, Христина Соловій згадала Кузьму Скрябіна і як він вплинув на її життя: "Тепер я творю"

Також портал Знай.ua писав, що Христина Соловій показала талановитого музиканта, який вкрав її серце: "Хлопець із голлівудських фільмів"