Популярний український блогер Олег Машуковський, який запам'ятався багатьом завдяки своїм епатажним образам, а також легким романтичним напруженням з Анастасією Приходько, продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах. На цей раз Олег вирішив показати всім своїм фанатам кругленьке пузико, а також швидку трансформацію.

Видно, що Олег тонко натякає на зайву вагу, проте згодом хлопець показав, що працює над своєю фігурою і точно не збирається здаватися.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олегу Машуковському у мережі Instagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

"Пам'ятаєте, як я виглядав два тижні тому? Я був у шоці, коли побачив себе у дзеркалі", - зізнався кілька днів тому Олег Машуковський.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте вже в другій історії можна помітити, що з хлопцем відбулися зміни, він схуд. Ось що написав з цього приводу сам Олег: "Я в шоці, а ви?".

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

На жаль, це лише історії, і ми не бачимо, що пишуть передплатники Олегу в особисті повідомлення. Однак можна лише уявити, що пишуть йому фанатки та фанати. До речі, таких компліментів, як отримує Машуковський, треба ще пошукати на теренах цієї соціальної мережі.

Нагадаємо, Олег Машуковський розповів, як поліція розпізнала в ньому "загрозу" і грубо обшукала: "Торгали за геніталії".

Раніше повідомлялося, "Досі...": Олег Машуковський зовсім забув про Анастасію Приходько, вирішив знайти "стареньких".

Також, Олег Машуковський слідом за Melovin став на захист ЛГБТ-спільноти та звернувся до Зеленського: "Жити вільно і сміливо".