Відома співачка, актриса та телеведуча, екс-солістка популярного українського жіночого поп-гурту "ВІАГра" Надія Мейхер (Грановська) часто привертає увагу публіки до своєї персони спокусливими відео та фотографіями. Але цього разу сталося інакше.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм Надія Мейхер виклала фотографію, на якій позує сидячи перед синтезатором і нотами.

Хоча Надя Мейхер і не підписала свого нового знімка, неозброєним оком видно, що артистка почувається дуже щасливою, демонструючи привабливу усмішку.

Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher
Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher

Водночас, у своєму останньому посту Надія Мейхер опублікувала відео, в якому вона співає одну з українських народних пісень. Як зізналася артистка, любов до народної творчості їй щепили ще в дитинстві. Адже мама співачки часто виступала у Будинку культури, де згодом почала займатися танцями та її донька.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Надя Мейхер із "ВіаГра" зігнулася на лавці, закинувши ніжку на ніжку.

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер нарешті зважилася розповісти про вагітність, у 40 років не чекає ніхто: "Я дуже боялася".

Також стало відомо, що Надя Мейхер з "ВіаГра" в шикарному вбранні ледве втримала шикарний бюст: "Файна дівчина".