Модель plus-size заявила, що їй не дозволили сісти на рейс Qatar Airways, не заплативши 2500 фунтів стерлінгів, бо вона була "надто товстою".

38-річна впливова жінка Джуліана Неме звинуватила авіакомпанію у дискримінації її через її розмір після того, як вони нібито відмовили їй у посадці на рейс додому до Бразилії.

У пості для своїх 118 тисяч підписників у Instagram Джуліана розповіла, як вона відпочивала в Лівані зі своєю родиною і без проблем прибула до країни через Air France.

Однак по дорозі назад з Qatar Airways вона стверджує, що 22 листопада їй не дозволили сісти на рейс з Бейрута в Доху.

Джуліана Неме, фото: Newsflash
Джуліана Неме, фото: Newsflash

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Це означало, що вона пропустить свою подальшу пересадку до Сан-Паулу, Бразилія, де вона живе.

Джуліана також стверджувала, що авіакомпанія відмовилася повернути їй 1 000 доларів, які вона заплатила за квиток, і натомість спробувала змусити її заплатити 3 000 доларів за підвищення класу до першого класу, щоб вона могла поміститися на сидінні.

У відео, яке вона розмістила в соціальних мережах, вона заявила:

"Вони відмовляють мені в праві подорожувати. Я в розпачі, допоможіть мені, вони не хочуть, щоб я сідала на борт, бо я товста. Яка ганьба для такої компанії, як Катар, допускати таку дискримінацію людей! Я товста, але я така ж, як усі!".

Сторіс Джуліани Неме
Сторіс Джуліани Неме

У результаті впливова жінка залишилася в Лівані зі своєю матір'ю, а її сестра та племінник повернулися додому.

З Qatar Airways, яка була названа найкращою авіакомпанією світу на Skytrax World Airline Awards 2022, звернулися за коментарем.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва за 2 роки створила сім'ю, але не з Дантесом та Кацуріним: "На жаль".

Раніше ми повідомляли, що коханка Бреда Пітта Ратаковські після візиту Анджеліни Джолі в Україну підтримала фанатку путіна Ірину Шейк.