Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Співачка продовжує бути учасницею грузинського аналога шоу "Танці зі зірками". І зараз вона поділилася болючим віршем, який написаний ведучим і поетом Петром Магою... він присвячений немовляті, яке загинуло 23 листопада 2022 року, на другий день після народження, оскільки російська ракета потрапила по пологовому відділенню лікарні у Вільнянську, Запорізька область.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Вірші з окопа. Ангел. Російська армія продовжує воювати з мирним населенням, старими і малюками..., не бояться Бога? Нехай бояться кожного українця! Ми будемо мститися їм! Нехай бояться щодня, ходять обертаються, лягають спати-бояться не прокинутися! Усі ми мститимемо вам чорти прокляті!", - пише Оля Полякова в публікації.

***

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Воно ще тільки народилось,
Воно ні разу не грішило,
Йому нічого ще не снилось,
А вже ракета прилетіла...

***

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

"Як таких виродків носить земля?! Їм все повернеться, божий суд найстрашніший!", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова запалила під Вєрку Сердючку в Грузії, але цього мало: "Якщо не маєте..."

Як повідомляв "Знай.uа", Вєрка Сердючка вигадала назву дуету Полякової та Єжова на грузинських "Танцях зі зірками": "Не спіткнися на паркеті"

Знай.uа писав, Оля Полякова поцілувала героя за щедрий внесок у справу, від якої залежить доля його побратимів: "Неймовірно вдячна"