Відома українська письменниця Ірена Карпа поділилася своїми думками про шлюбний обов'язок та інтимне життя загалом.

Про це популярна письменниця розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 40 тисяч людей.

Ірена Карпа порівняла своє інтимне життя у 20 років, і в 40. Письменниця зазначила, що у різні періоди воно сильно відрізняється.

Ірена Карпа, фото з Instagram
Ірена Карпа, фото з Instagram

"Не знаю, як у вас, але у мене в 20-річному віці була якась чудова капасіті зависати в ліжку цілодобово.(І не тільки спати). років?! Час йшов, йшли зміни, у 27 мені здалося, що я вже безнадійно стара, і треба терміново заміж. Пацан сказав - пацан зробив. Тривав перший шлюб недовго, секс ще менше", - зазначила Карпа.

Згодом у житті Ірени Карпи почався період, коли вона почала міняти чоловіків, адже хімія між ними тривала не довго. Однак незабаром вона знайшла своє справжнє кохання, і з тих відносин Карпі вже не хотілося йти.

"І ось знову одна гаряча подруга, яку я сильно люблю, бере і повторює кругом: "Ближче до сорока оргазми стають все сильнішими! А там все краще і краще". Ти така: та йопть. Щось я не сильно цілодобова машина сексу. Тому що іноді я маю настрій шаленої імператриці, а іноді хочеться книгу, нетфлікс і хропіти", - зазначила письменниця.

Ірена Карпа зазначила, що жінки влаштовані так, що рідко можуть абстрагуватися від проблем та віддатись пристрасті. Саме тому вона радить вибити з голови кліше "шлюбний обов'язок" і чесно говорити, якщо ви цього не хочете.

"Бо коли тобі не хочеться, це можна нормальному мужику пояснити. Ну і якщо не до кінця не хочеться, а просто трохи ліньки - то, якщо їм зайнятися, після сексу буде така ж приємна втома і здоровий сон , як після спорту. А якщо вже капець як хочеться - то тоді гоу бейбі, твоя цілодобова година в ліжку повернулася. Благо, в 40 можна додому якіснішу їжу додому замовити, ніж у 20", - підсумувала вона.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи

Нагадаємо, що після Парижу Ірену Карпу невідомі відвезли у темний ліс: "Щоб не схибити...".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Карпа розповіла, як хвороба її доньки затьмарила радість після концерту: "Потрапили до лікарні".