Один із найзнаковіших кадрів за останні три десятиліття кіно — це Леонардо ДіКапріо в смокінгу та фраку, що стоїть на вершині парадних сходів перед годинником у «Титаніку» , що повертається і простягає руку Роуз, яку грає Кейт Уінслет.

Той кадр майже не відбувся, бо, за словами режисера Джеймса Кемерона, ДіКапріо мало не відмовився від фільму. Двічі.

Леонардо Дікапріо і Кейт Вінслет, Фото Дена МакМэдана
Леонардо Дікапріо і Кейт Вінслет, Фото Дена МакМэдана

У інтерв'ю GQ Напередодні виходу фільму " Аватар: Шлях води" Кемерон продовжив свій хіт-парад коментарів та анекдотів, цього разу згадавши про створення популярного фільму 1997 року і, зокрема, про вибір ДіКапріо на роль Джека. За словами Кемерона, ДіКапріо був зіркою на його прослуховуванні.

Однак Дікапріо, який злегка "зазвездился" на той момент мало все не зіпсував, коли відмовився проходити прослуховування на роль.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"І він сказав: "Тобто, я повинен пройти прослуховування на роль?". Я відповів: "Так". Він сказав: "О, я так не роблю". І тоді я потис йому руку і сказав: "Дякую, що зайшов. Це величезний фільм, який займе два роки мого життя, а ти займатимешся п'ятьма іншими справами, поки я працюватиму над пост-продакшеном. Тож я не збираюся просріти свій шанс, прийнявши неправильне рішення щодо кастингу. Отже, або ти пройдеш прослуховування на роль, або ти її не отримаєш. І ось він приходить на прослуховування і буквально кожною клітиною свого тіла випромінює негатив. Але варто мені сказати: "Дій", як він перетворився на Джека. Кейт просто спалахнула, і вони чудово зіграли сцену. І я остаточно переконався, що Лео - саме той, хто мені потрібний.

Леонардо Ді Капріо / кадр з фільму
Леонардо Ді Капріо / кадр з фільму

Нагадаємо, що "Вовк з Волл-стріт" Леонардо Ді Капріо кинув Каміллу заради 22-річної киянки Марії Берегової, - Daily Mail.

Раніше ми повідомляли, що Леонардо Ді Капріо потужно підтримав Джо Байдена.