Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Олена Савраненко продовжує вести свій невеликий влог про те, як проходить її подорож в Америці, куди вона потрапила вперше у своєму житті. Дівчина вже показувала, як проробляла весь шлях, яскраві кадри з концерту, а зараз вирішила поділитися просто буденними моментами.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Співачка купила собі нову підводку зеленого кольору, яка вдало підкреслила блакитний колір її очей, а ще встигла сходити на шопінг і придбати декілька пар штанів. Вона зізналася, що в Україні воліла купувати одяг на секонд-хендах.

"Купила джинси з дірками, тому що дуже хотіла такі, які купую у нас на Шафі або на секонді, ношені", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Олена розповіла, що зустрілася з українкою, яка мешкає в Канаді, і показала їжу, якою насолоджувалася в компанії дівчаток - веганське яйце і не гострий рамен.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona після смерті бабусі залишила в серці місце для надії та майбутнього: "Не втратити себе"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA спробували те, чого ніколи не практикували: "Нові горизонти"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona показала, чим корисне друге підборіддя та відправила українців у гумористичний нокаут: "А у вас так само?"