Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка, співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Alyona Alyona написала сильний пост після чергових, але не менш жорстоких ракетних обстрілів окупантів, які спровокували масове відключення електроенергії по містах та порушення мобільного зв'язку.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Щоб довести, наскільки руйнівний характер має ця війна, реперка показала моторошні кадри будинку, в якому жила проста українська родина до появи росії. Нині ж на його місці руїни.

"В мою країну прийшло справжнє зло. Кожного дня це зло знищує будинки, вбиває дорослих і дітей. Весь світ об‘єднався, щоб нам допомагати, але на жаль, цієї допомоги недостатньо", - зазначила Олена Савраненко.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зірка закликала весь світ звернути увагу на долю українців та не ігнорувати клич про допомогу.

"Надсилайте нам будь ласка все, що нам так потрібно, щоб ми вигнали це зло з наших домівок і не впустили його до ваших", - додала вона.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona після смерті бабусі залишила в серці місце для надії та майбутнього: "Не втратити себе"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona показала, чим корисне друге підборіддя і відправила українців у гумористичний нокаут: "А у вас так само?"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA спробували те, чого ніколи не практикували: "Нові горизонти"