Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує Україну та допомагає постраждалим співвітчизникам, які зазнали поневірянь від війни, яку розпочала російська федерація.

У Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, сьогодні співачка нагадала, що зима це лише пора року, яка мине, а тепло треба шукати в серцях. Вона зізналася, що сильно любить своїх підписників.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Через годину вже на сцені. Кіпр. Щастя знати, що ти на своєму місці і робиш те, що любиш усім серцем і тими, хто йде з тобою однією дорогою. Оточуйте себе тими, хто дорогий, обіймайте один одного і пам'ятайте, що зима - це лише пора року, а кохання у ваших серцях - головне джерело тепла. Я просто хотіла сказати, що вас дуже люблю, - написала Лобода.

У коментарях до Світлани досі ставляться неоднозначно. Росіяни сварять, за те, що підтримує Україну, українці, за те, що довгий час жила і співала за криваві рублі, дехто сподівається, що після війни Лобода продовжить виступати в рф, а дехто дякує за підтримку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми теж вас дуже любимо, і ваша любов також зігріває", "Чекаємо на ваші концерти", "Гарна зовні та з середини", "Ви людина з чистою і великою душею. Дякую за підтримку. Бажаю, щоб концет пройшов на вищому рівні", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що відому українську співачку Світлану Лободу, яка після 24 лютого остаточно визначилася зі своєю позицією, внесли до несприятливого списку на території Литви.

Як повідомляв "Знай.ua" Лобода згадала, як із сумом опинилася на "руїнах": "Дивимося разом".

Також "Знай.ua" інформував, Світлана Лобода готова дати шанс почуттям, що охолонули, щоб не довелося спалювати мости.