Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережах.

18 листопада Світлана Лобода презентувала свою україномовну пісню "Два незнайомці", яка ще до прем'єри мала всі шанси на успіх, адже кількість її шанувальників дуже вражає. Як і очікувалося, новинку гідно оцінили.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Зірка зазначила, що кожен знайшов у її пісні власний сенс і порівняла музику із магією. Також вона написала декілька зворушливих рядків на тему, яка розкривається в треку.

"Найважче в житті - зрозуміти який міст треба перейти, а який - спалити. І коли здається, "що всі почуття, можливо, зовсім відсутні" - протягнути один одному руку, скільки б кілометрів вас не розділяло💔" - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Переїжджати або мерзнути всю зиму: мешканці висоток можуть залишитися без тепла та питної води Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар
Показати ще

Варто зазначити, що у репертуарі Світлани лише декілька пісень рідною мовою та шанувальники захоплюються тим, що Лобода відкинула минуле у росії та повернулася додому. Багато хто помічає, як добре вона звучить українською.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода поскаржилася, що війна перетворила колись близьких людей на незнайомців: "Чула тендітну надію"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода нарешті зізналася у почуттях, його дружина оцінить: "Димочку, я люблю тебе"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода готова показати результат своїх безсонних ночей: "Особливий вид мистецтва"