Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Окрім творчої діяльності артистка також активно розвиває у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

СолоХа випустила нову пісню на тлі актуальних, але трагічних подій в Україні. Її творча робота називається "Ти незламна", а звучить вона надихаюче та драйвово.

СолоХа, кадр з кліпу
СолоХа, кадр з кліпу

"Ця пісня уособлює в собі найцінніші якості українського народу, які живуть в кожному з нас: Волю, Віру, Мову, Єдність, Перемогу та Цілісність", - пояснила СолоХа.

У кліпі Тереза ​​Балашова не розкривала глибоких тем, а просто потанцювала з групою, позувала з козою та півнем, і зняла дітей, які співають. Також є кадри, де зірка молиться до Бога. Більше того, вона зізналася, що нічого не витратила на кліп, його зняли артистці безкоштовно.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Пісня так надихнула небайдужих творчих друзів СолоХи, що кліп зняли повністю своїми силами, не витративши при цьому жодної гривні. І це зовсім не дивно, адже кожна секунда пісні пронизана ДНК українського народу", - написала Тереза.

Варто зазначити, що СолоХа останнім часом часто з'являється в інфопросторі. За період війни вона встигла посваритися з декількома українськими зірками.

Співачка невтішно відгукувалася про Катерину Бужинську, яка не захотіла залучати її до благодійних справ у Болгарії та образила, а Оля Полякова наважилася "вкрасти" в її головний образ для грузинського шоу "Танці з зірками".

Раніше ми писали, кокошник не допоможе: СолоХа пригрозила Олі Поляковій за "крадіжку" та розкритикувала за "дерев'яні" танці

Як повідомляв Знай.ua, Тереза ​​Балашова показала братам Меладзе, що таке справжня "ВІА Гра"