Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

На цей раз Андре Тан порушив тему самооцінки і як вона росте в людині. Він зазначив, що ніхто не народжується впевненим у собі і йому важко сказати, чи приходить впевненість із досвідом.

Андре Тан, скріншот: Instagram
Андре Тан, скріншот: Instagram

Проте дизайнер переконаний, що всі люди тікають від неприємних фактів, бо намагаються виправдати себе, коли на щось не вистачає сил, не виходить і так далі. Він закликав не займатися самообманом.

"Самооцінка повинна бути збалансована у всіх сферах життя. Ви можете бути справжнім профі у своїй роботі, але який толк від цього, якщо ви постійно сваритеся з дружиною? Так народжується дизбаланс. Намагайтеся бути кращою версією себе у всіх сфер життя!" - написав він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тищенко заявив, що головне довіряти своєму розуму, а якщо життєві ситуації зайшли в глухий кут, потрібно змінювати підхід.

Раніше ми писали про те, що Андре Тан після розлучення розповів про свої головні чоловічі якості: це допоможе подобатися жінкам.

Як повідомляв Знай.ua, пуховики більше не в моді: Андре Тан радить узимку укутатися в дублянку чи пальто

Також портал Знай.ua писав, що Андре Тан порадів, що в країні відключають світло, поки всі українці вибухають від злості: "Наодинці з собою"