Тренерка шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська завжди була дуже близька зі своїми дітьми, яких народила у шлюбі з В'ячеславом Узєлковим, - донькою Олівією та сином Робертом, а з часом вона почалачастіше показувати їх аудиторії.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

На цей раз зіркова тренерка розмістила свіжу фотографію з уже зовсім дорослим сином, який тепер більше схожий на її молодшого брата.

У кадрі Роберт з Мариною променисто сміються, обіймаючи один одного з неймовірною теплотою. Також вона адресувала рідній людині декілька ніжних слів і підкреслила, наскільки для неї важлива сім'я.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Щастя, яке нікому не дозволю забрати. Головне - все пройдемо разом❤️", - зворушливо написала Боржемська.

Шанувальники не стримали захоплення, побачивши сімейне фото і відзначили, яким красенем виріс Роберт і незабаром за ним буде черга від дівчат, що мліють.

Раніше ми писали про те, що ексдружина Узєлкова Боржемська підказала, як треба їсти, коли холодно: "Більше води"

Як повідомляв Знай.ua, "Я ж лінива...": експрес-тренування Марини Боржемської, кілька місяців і ви нова людина

Також портал Знай.ua писав, що Марина Боржемська допомогла українцям прибрати зайве без стресу та шкоди: мінус 15 кг за три тижні