Популярна українська модель, блогерка та переможниця романтичного реаліті "Холостяк 10" Даша Ульянова, яка дуже любить показувати своїм фанатам різні яскраві кадри з життя, продовжує активно спілкуватися у соціальних мережах зі своїми подругами та передплатниками.

Цього разу Даша Ульянова прийшла на фотосесію, де позувала перед камерою у дуже відвертому вбранні, а точніше лише у чорній об'ємній сукні, яка раптово переходить у міні. Тут кадри наповнені пристрастю, а також, за словами фанатів Даші, леким смутком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Ульянової у мережі Instagram.

Публікація Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Публікація Даші Ульянової, скріншот: Instagram

"Все-таки іноді можна і декольте показати. Дякую @ngphotographer за прекрасні фото та @olga_sliusar_mua за мій ідеальний мейк. Дівчата, не забуваємо приділяти час тільки для себе. Для мене фотозйомка – один із найкращих способів налагодити контакт зі своїм тілом та отримати класний результат у вигляді фото. Ну і за традицією: яка?", - пише Даша Ульянова і запитує своїх фанатів, який знімок сподобався найбільше.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Віддані шанувальники взялися активно ставити лайки, а також засипали Дашу компліментами. Ось, що пишуть люди в коментарях: "Гарна, але якась нещасна, смуток в очах", "Ну в тебе є що показати - неймовірна", "Вау, нереальна красуня", "Даша, це підпал і розрив, просто зійти з розуму можна, яка витончена краса. Звідки таке плаття?", "Ви дуже хороша, і неймовірна дівчина. Як завжди, фотографії вогонь".

Нагадаємо, Віка з "Холостяка" освідчилася Топольському у коханні до священиків: "Кіно для дорослих".

Раніше повідомлялося, Адріано Челентано допоміг Даші Ульяновій із "Холостяк 10" зачарувати чоловіків: привабливі рухи.

Також, "Слухняна...": приваблива Даша Ульянова з "Холостяка" пішла на ризик у темному під'їзді.