Якось недавно Надя Дорофєєва розповідала про те, що два роки тому сформувалася чи не офіційна фан-спільнота. Вони стали однією великою, дружньою родиною. За ці роки знайшли всі смисли їхньої родини. Зустрічалися один з одним на концертах, робили фото разом, підтримували одне одного та допомагали.

Також виконавиця підігрівала увагу до свого концерту, що відбувся у Києві 2 грудня. Вперше від початку повномасштабного вторгнення Росії. Надя Дорофєєва розкрила кілька сюрпризів.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

"Для гостей концерту я підготувала два музичні сюрпризи! Мій концерт почне дуже талановита дівчина, з неймовірним тембром - Лілу45. Для мене дуже важливо підтримувати нових виконавців зараз. Радий, що саме ти відкриєш концерт цього вечора", - пише Надя Дорофєєва у публікації.

Другий сюрприз - возз'єднання зі своїм "колишнім". Не з Володимиром Дантесом, на жаль, деяких фанатів... а з Олексієм Завгороднім. Бо фанатам Наді дуже подобається його поява на сцені під час її концертів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

У відео вона показала, як із командою відривається на репетиції, коли до неї на сцену влітають усі та починають штовхатися під музику.

"Тепер трохи нервую, чи варто йти на концерт. А якщо там усі такі і бнуті? Стрибають, штовхаються... це елементарно небезпечно", - пише Міша Кацурін.

Нагадаємо, Дантес не соромиться за інтим при дітях Кацуріної і давно обірвав усі зв'язки з Дорофєєвою: "Коли сплять у кімнаті..."

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва зганьбилася з брудом під нігтями: "Це дуже боляче"