Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Яна Шемаєва поспішила повідомити про те, що її тур Америкою зі співачками Alyona Alyona і KOLA добіг кінця. Вони встигли зібрати чималу суму з аукціонів, які проводились під час концертів – 18 тисяч доларів.

Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA, фото з Instagram
Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA, фото з Instagram

А ще один із гостей придбав український прапор за понад 3 тисячі, щоб їх пожертвували на благодійність, і сказав важливі слова, які дуже вразили Яну.

"Дівчата, діаспори більше немає. Є українці, розкидані по всьому світу, але єдині. Є ті, хто тут досі не прокинувся. Але почувши ваші пісні, ми усвідомлюємо: "То ось хто я! То ось, яка моя мова! Он хто наші предки!" Люди, які не розмовляли українською, бо забули, почали знову щебетати! Дякую вам, дівчата! Ви не розумієте, що ви зараз зробили" - процитувала вона хлопця.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Артистка зізналася, що назавжди запам'ятає ці слова. А попереду на неї чекає участь у Нацвідборі на Євробачення та декілька концертів в українських містах.

"Ми всі в цьому світі для того, щоб служити. Але українці своєю службою зараз змінюють світ. І себе 💙💛" - додала Яна.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA спробували те, чого ніколи не практикували: "Нові горизонти"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona та Jerry Heil "посмакували" сльози разом з польським репером: прем'єра зворушливого треку

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona спробувала знайти у США те, що так сильно любить в Україні: "З дірками"