Відома українська блогерка, модель та яскрава учасниця романтичного реаліті "Холостяк" Рита Авраменко, яку в соціальних мережах знають під ім'ям Рити Бум, продовжує активно ділитися зі своїми шанувальниками моментами з життя.

Цього разу Рита розповіла дуже повчальну історію про прогулянку зі своїми собачками, і про те, як їй таксист роздавав поради щодо побачень та знайомств.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Рити Бум у мережі Instagram.

Stories Рити Бум, скріншот: Instagram
Stories Рити Бум, скріншот: Instagram

"Колись таксист, побачивши мене з собаками, сказав мені, що ніхто не піде зі мною знайомитися на прогулянці з ними. Але дивлячись на те, як я на ці прогулянки одягаюся, справа тут не в собаках. У такі моменти трохи заздрю тим , у кого маленькі собачки. Бо з моїми потрібно щось таке, щоб швидко бігати, зручно падати і щоб дупу мені не прокусили. Балу це любить чомусь", - ось такий сторітлінг ми отримали від Рити.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Рита Бум, фото: Instagram
Рита Бум, фото: Instagram

На фотографії, яку додала до історії Рита Бум, можна побачити її в тому самому вбранні, про яке розповідала дівчина. Також видно її двох собачок, які нагадують тибетських мастіффів, точно породу нам поки що не вдалося впізнати. Можливо, це і є та сама порода.

Нагадаємо, грайлива лялечка Рита Бум із "Холостяка" трохи піднабрала через стрес, так навіть краще: "Просто хочеться...".

Раніше повідомлялося, спекотна блондинка Рита Бум із "Холостяка" ніжно пригорнулася до невідомої красуні: "Котик...".

Також, Адріано Челентано допоміг Даші Ульяновій із "Холостяк 10" зачарувати чоловіків: привабливі рухи.