Відома українська співачка, солістка гурту "KAZKA" Олександра Зарицька поділилася на сторінці у соціальній мережі instagram кадрами зустрічі з військовими, та зізналася, що вважає захисників ЗСУ ангелами.

Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA на своїй сторінці в Instagram показала, як провідала захисників України. Вона подякувала їх та назвала ангелами. У відповідь військові подякували дівчині за гарні пісні та настрій, що вона створює.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

З Днем Збройних Сил України, наші герої. Дякуємо вам за кожен наш день! Тримайтесь, а ми — завжди поруч - написала Олександра.

У кадрі Олександра зізнається: "Для нас, ви наші герої, ви наші ангели!", - підкреслила дівчина.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Олександра Заріцька. Фото: Instagram
Олександра Заріцька. Фото: Instagram

Нещодавно Олександра вдалася до магії, вимовляючи чорно магічні слова. У коментарях підтримали співачку, та подякували як воїнам ЗСУ, так і зірці з її чуйне серце та чарівні пісні, що вона їх виконує.

"Дякуємо ЗСУ! Зі святом, рідненькі! Боже, збережи", "Низький уклін Вам і Вашим батькам, КОТИКИ", "Слава нашим Героям! Дякуємо за життя ціною вашого життя та здоров'я! Вітаємо з Днем Збройних Сил України наших захисників", "Дякуємо нашим воїнам Дякуємо ЗСУ! Зі святом, рідненькі!", "Боже, збережи", "Ви дуже супер класні! Який співачка, така і людина!", - написали у коментарях.

Олександра Заріцька, коментарі. Фото: Instagram
Олександра Заріцька, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що у Аліни Гросу напасті, Анатоліч скаржиться на дружину, а Заріцька пішла у чаклунство: дивні методи українських зірок

Як повідомляв "Знай.ua" Олександра Зарицька з "KAZKA" занурилася в зимову казку та спантеличила українців ребусом: "Розгадайте".

Також "Знай.ua" інформував, Олександра Заріцька з гурту KAZKA розчулила українців, надягнувши фартушок: "Ти красива".