Популярна українська співачка, кума відомого виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), любителька різних порад та великої кількості гумору в житті Оля Цибульська, яка нещодавно порадила студентам не паритися через сесію, продовжує дивувати фанатів новинами із дуже бурхливого життя народної улюблениці.

Цього разу Оля Цибульська вирішила відповісти на "любовне" запитання від своєї передплатниці. Цікаво, що тут Оля повинна була допомогти дівчині обрати, тим, хто любить, і тим, у кого багато грошей.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Виконавиця відновила рубрику, яку дуже любить вести, де шанувальники запитують її щось, а вона відповідає з усім своїм досвідом та відповідальністю. Питання шанувальниці звучало так: "Один любить, але бідний і щедрий. А інший любить, багатий, але жадібний. Кого б ти вибрала?".

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На це запитання Оля Цибульська відповіла у вельми своєму стилі: "Я б обрала того, кого люблю. І його фінанси не були б першим критерієм. Скупого на любов і емоції, точно б не обрала. Питання в іншому, що для тебе любов?" Людина, яка готує тобі каву в ліжко і мріє разом, що колись поїдете до моря, коли звільнять Крим із наметами?

Нагадаємо, Оля Цибульська зізналася, що довгі прелюдії жінкам після 30 уже не актуальні: "Чи добре одразу, чи злазь".

Раніше повідомлялося, що "Холостячка" Ксенія Мішина стала ексклюзивною заробітчанкою, робота знайшлася: "Важлива місія...".

Також, чудова порада Олі Цибульської, як не паритися через сесію: "Звучить дивно".