Відома українська блогерка та зірка серіалу "Київ вдень і вночі" Вікторія Маремуха розплакалася через зимові канікули поза Україною. Думає, що відпустка затягнеться.

Про свої переживання дівчина розповіла у stories на сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно новоспечена мама розповідає про свою нову роль, а також показує моменти з життя.

За день до початку відпустки її почали мучити сумніви. Такий бажаний відпочинок у Тайланді вже не здається казковим, адже минулого разу все закінчилося вкрай погано через війну в Україні, що почалася.

Вікторія Маремуха, скріншот: Instagram
Вікторія Маремуха, скріншот: Instagram
\n

"Сьогодні я хочу плакати. Жахливий біль у спині. Боляче і лежати, і сидіти, і лежати. Хочеться все скасувати" - каже Вікторія Маремуха.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, все настільки серйозно зі спиною, що вони навіть планували змінити дату вильоту. Дівчина списала все спочатку на психоматику, тому що їй дуже не хочеться залишати свій будинок.

Вікторія Маремуха, скріншот: Instagram
Вікторія Маремуха, скріншот: Instagram
\n

Після цього вона взагалі розплакалася, оскільки пов'язано це з війною в Україні. Минулого разу вони з чоловіком теж поїхали відпочивати взимку на місяць до Тайланду, але все затяглося на 3 місяці.

"Просто для мене це тако стрес, особливо до Тайланду. Зараз ми їдемо туди на місяць, максимум на два, але я так боюся, що це затягнеться, через те, що вже так було. І напевно через це у мене так болить спина. Вибачте за таку слабкість" - каже дівчина вся в сльозах.

\n

Нагадаємо, що Вікторія Маремуха повідала, як маленька людина змінила її життя з чоловіком назавжди .

Раніше повідомлялося, що Вікторія Маремуха з "СМПУ" відкрито розповіла про перший раз після пологів .

Також чоловік Вікі Маремухи з "Київ вдень і вночі" знайшов слабке місце росіян і вдарив по ньому "