Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко поділився публікацією, в якій вирішив привітати російського пропагандиста зі святом.

Зовсім недавно чоловік Насті Каменських був тренером у шоу "Голос країни-12", згодом ділився своїми думками щодо масових ракетних ударів Росії по нашій країні. А зараз Потап поділився піснею, написаною ще на початку війни... сподіваючись, що її ніколи не випустить.

Олексій Потапенко. Фото: Youtube
Олексій Потапенко. Фото: Youtube

"Але йде час, а війна тривають, наші герої мужньо захищають Батьківщину, а за кожним із них стоїть сім'я, дружина, мати, сестра... і всі вони чекають своїх додому... я вирішив випустити цю пісню, тому що вона про майбутнє... про те, як ми все це згадуватимемо після перемоги, як розповідатимемо про війну нашим дітям", - заявив Олексій Потапенко.

Однак йому знову нагадали, що перші місяці він провів зовсім не в Україні, а в Іспанії. І його не турбували вибухи і те, що доводилося спати у підвалах, заради безпеки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Потап та Зеленський, скрін з випуску Квартал 95
Потап та Зеленський, скрін з випуску Квартал 95

"В Іспанії було важко той лютий згадувати", "Дякую Росії, що приймає нас (без штанів)", "І моя маленька народилася під час війни цього року, дуже життєва пісня", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських показала приклад гідності, але до Потапа "не дотягує": "Наші сміливі..."

Як повідомляв "Знай.uа", Потап нарешті зізнався, що в його житті не одна дівчинка, блондинка не як Каменських: "Там на мене чекають такі..."

Знай.ua писав, наступний на вихід? Після "скасування" московських попів Потапу згадали, як він стояв навколішки в Росії і засумнівався у Зеленському.