Відомий український виконавець Макс Барських вигадав, як порадувати шанувальників напередодні новорічних свят та презентував нову пісню та кліп. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських із перших днів повномасштабної війни активно підтримує українців, зокрема своєю творчістю. Наближаються новорічні свята і в цей період артист вирішив зробити особливий сюрприз шанувальникам. Він записав атмосферну зимову пісню і знявся в кліпі, де співає під снігом, що падає.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Перший сніг, як перше кохання, дарує миті, завдяки яким можна повернутися в дитинство. Перша тала сніжинка на щоці як поцілунок на вітрі... Нехай ця пісня буде з вами як у моменти щастя, так і в смутку. рік може бути все. Вірю у це, а ви?", - написав артист.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Шанувальники захопилися роботою виконавця, проте без критики не обійшлося.

"Цілком інтерес пропадає до тебе, як віднесло тебе в 90ті та інші експерименти...", "Дякую за атмосферу Нового року, яким просякнута і пісня, і відео", "З прем'єрою тебе. Дуже ніжно, дивовижно красиво. Люби, твори, мрій. Твоя музика чудова", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Макс Барських порадував "рідкісною" посмішкою, підготувавши подарунки до Різдва: "Я в Майамі".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач натрапив на невідоме з людськими очима: "Дивиться прямо в душу..."

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва зізналася в шаленій любові до Дантеса: "Ще не бачила, але..."