Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, які так чи інакше пов'язані з повномасштабним вторгненням окупантів в Україну.

У соцмережах вона якось показувала фрагмент з прес-конференції в Литві, прокоментувавши ситуацію з МЗС Литви, коли їй скасували концерти та оголосили "персоною нон-грата". Зараз Світлана Лобода заявила, що щодня після пробудження або перед сном дякує Богові за те, що вона змогла прожити ще один день.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"За професію... за відданих людей, які мене оточують... за сім'ю... за кохання, яке ви мені даруєте. Дякую", - пише Світлана Лобода у публікації.

На кількох знімках виконавиця знята в одному з концертних залів, у білій масивній кофті, з кулоном на шиї. На третьому з них Світлана сидить у кріслі. В одній руці тримає мікрофон, в іншій телефон – і щось знімає. Але незрозуміло, чи своє обличчя, чи щось, що знаходиться за кадром.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Безконечно сильно любимо вас і завжди знаходимося поруч", "Дуже пишаємося вами, ви найкраща", "А ми шалено вдячні за те, що ви є у нас", "Ти такий добрий чоловічок, залишайся завжди такий же", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода приїхала до Литви після оголошення "персоною нон-грата": "Не була в Криму"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода захотіла "заплющити очі" через самотність: "Повні очі сліз"

Знай.uа писав, Світлана Лобода спростувала танці перед росіянами за 100 тисяч: "Платити з Москви будете?"