Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" та коханий зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж таки балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Цього разу Арсен Мірзоян знову похвалився фанатам своїми успіхами у спорті та показав результат останньої пробіжки – 3 кілометри всього за 18 хвилин. Як відомо, артист любить активний спосіб життя та регулярно займається різною спортивною діяльністю, а також не втомлюється демонструвати свої досягнення у соцмережі.

Скріншот з Instagram, Арсен Мірзоян
Скріншот з Instagram, Арсен Мірзоян

Також співак похвалився кулінарними здібностями своєї коханої дружини Антоніни Матвієнко. Артистка приготувала для нього апетитний оселедець під шубою, фото якого він показав усім фанатам.

"Від коханої з любов'ю – найкорисніша їжа – чисте здоров'я! @tonya_matvienko ❤️👌 для цієї зими найправильніша шуба :)" - написав Арсен Мірзяон.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/
Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/

Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/
Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян мало не розплакався через красуню з каре, Тоня Матвієнко тільки спостерігала: "Смілива та дзвінка".

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян вперше зізнався, як інтимував із Тонею Матвієнко, коли жив із тещею: "Це досить часто".

Також стало відомо, що Тоня Матвієнко поскаржилася на романтику з Арсеном Мірзояном: "Винник не взяв гонорар".