Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Якось жінка ділилася фотографіями, будучи у пустелі біля столиці Об'єднаних Арабських Еміратів, Абу-Дабі. Вона заявляла, що їй дуже не вистачало заходу сонця в пустелі, в колекції, адже жодна фотографія не зможе передати відчуття, які відчуваєш у пустелі і відчуваючи її велич.

Катя Осадчая. Фото: скрин youtube
Катя Осадчая. Фото: скрин youtube

Потім Катерина анонсувала випуск подорожей пустелею разом із Юлією Саніною. А згодом вона показала те, що на неї чекає абсолютно щодня.

"Щоденні перетворення", - пише Осадча в публікації.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Спочатку вона постала в білому халатику, з мокрим волоссям та з усмішкою на обличчі. А потім, закривши камеру рукою, опинилася у чорній сукні, з ідеальним головним убором та з прикрасами.

Катя Осадча,instagram.com/kosadcha
Катя Осадча,instagram.com/kosadcha

"Катюша, ви дуже красива. І головна краса в натуральності❤️ Ви мене надихаєте 😍", "Ви як завжди красуня", "Красуня, справжня❤️" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Катя Осадча нагадала, як уміє покуражитися і водночас старанно працювати.

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися.

Також стало відомо, що Юрій Горбунов завалив компліментами героїню з "Азовсталі": до такої Осадчої "страшно" ревнуватиме.