Відома українська співачка та актриса, а також колишня солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська) любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram.

На цей раз 40-річна артистка розмістила чарівне фото в образі свого власного бренду " MEIHER BY MEIHER".

У кадрі Надія постановки легкої та весняної сукні довжини міді. Принт артистка вибрала дуже цікавий - на темній тканині зображені білі крила птахів, які уособлюють повітряну та вільну особистість її самої. Хоч сукня і закрита, але при цьому вона вдало підкреслює талію завдяки фасону. Такий образ надає співачці ще більше жіночності та романтичності.

Скріншот з Instagram, Надя Мейхер
Скріншот з Instagram, Надя Мейхер

У підписі до знімків Надія залишила невелику прозу про почуття польоту. Можливо, свого твору.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/

Як відомо, авторський бренд співачки має не надто велику популярність, фанатів більше приваблює сама Надія, яка виступає в ролі моделі для кожної нової речі.

Нагадаємо, що Надя Мейхер нарешті засяяла від щастя, такого не було у ВіаГрі: "Відрізняється від інших".

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер нарешті зважилася розповісти про вагітність, у 40 років не чекає ніхто: "Я дуже боялася".

Також стало відомо, що Надя Мейхер із "ВіаГра" у шикарному вбранні ледь утримала шикарний бюст: "Файна дівчина".