Українська співачка та актриса Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна минулого року презентували на YouTube новий спільний проект - "Дорослі дівчатка". Шоу у форматі душевних та відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій.

Скрін, відео YouTube Полякова і Єфросиніна
Скрін, відео YouTube Полякова і Єфросиніна

В одному з випусків Полякова та Єфросиніна обговорили проблему, з якою стикалася кожна знаменитість і не лише. Суспільна думка та реакція аудиторії на не зовсім "правильні" дії. У кадрі артистки висловлюють максимум емоцій, тож серія обіцяє бути цікавою.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не загробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна запізнилася на потяг, купила "фантомний" квиток і заглухла в пробці - це лише початок: "Ось така х*йня, малята...".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна розповіла про потужну силу путіна і вказала, хто йому допомагає: "Провела чаклунську дефлорацію".