Відома українська співачка Тіна Кароль продовжує радувати свою аудиторію напередодні Нового року та представила нову колекцію взуття.

Про це стало відомо завдяки її новій публікації на сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників карколомними кадрами, і цього разу не став винятком.

Там у 2021 році з'явився новий святковий ролик, у якому Тіна Кароль позує у різних позах, роблячи акцент на своєму взутті.

Це нова колаборація, яка називається Tina Pearl Drop, і її вже запустили у продаж. Сабо та босоніжки від дівчини вже давно стали бестселерами, і цього разу вона їх презентувала у чорному кольорі зі святковими перлами.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

"Сабо з'явилися у двох версіях: з ефектним ремінцем-анклет з перлин, що регулюється під будь-яку кісточку, і з перлами, що прикрашають каблуки. У босоніжках декорована вся задня частина туфельки, а під каблуком висить фішка колекції - кокетлива перлина. , створюй свій святковий настрій!" - сказано у повідомленні під постом.

Крім взуття вона одягла класичний костюм чорного кольору, який неймовірно йде співачці. А в руках у неї пляшка ігристого вина, бризки якого розлітаються по всій студії. Ролик вийшов ефектним у стилі Тіни Кароль.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Це найкраща реклама, що я колись бачила!!!! Тіна, ти бомба; "нереально красива робота, я в захваті!!!"; "Нереально красива"; "ключ від мого серця вкрала не Лариса, а Тіна"; "Які ж вони шикарні!!"; "Вааааа... Яка Дівчина пантера"; "Як же вам йде такий стиль".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль злегка оголила груди з ніжкою, згадавши потужні слова.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль зателефонувала воїнам ЗСУ прямо зі сцени, згадавши істину: "Допомагаємо, чим можемо".