Українська співачка та актриса Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна минулого року презентували на YouTube новий спільний проект - "Дорослі дівчатка". Шоу у форматі душевних та відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

В одному з випусків Полякова розповіла Єфросініною про неприємний випадок, який стався з нею в Монако, на дні народження знайомого. Співачка вирішила заспівати для всіх присутніх, як раптом відомий російський композитор та продюсер Ігор Крутой підхопився з місця разом із дружиною та залишив захід.

"Вадик мій говорить йому: "Залишайтеся, зараз моя Оля співатиме!". А він сказав, що йому нічого слухати, адже співатиме якась дівчина без голосу, та й пішов собі", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Після такого інциденту у Полякової виникли справжні комплекси, адже вона не очікувала почути таку грубість на свою адресу.

Ігор Крутой, instagram.com/igorkrutoy65
Ігор Крутой, instagram.com/igorkrutoy65

Артистка згадала ще один випадок, коли вона записувала перший альбом і прийшла до студії. Слова одного звукорежисера вибили її з рівноваги і назавжди надрукувалися в пам'яті.

"Коли я заходила, в студію сидів такий звукорежисер і говорив: О, знову дупло прийшло співати. І все в цей день я нічого не записала. Я записувала пісні по півроку, тому що я боялася взагалі що- нибудь видати, оскільки я боялася, що зможу, що мене знову назвуть цим дуплом " , – згадала Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не загробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова влаштувала "трійничок" у Грузії з баскетболістом: "Його звуть Гіга".