Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський – популярна особистість серед студентів зі свого ВНЗ.

Чоловік не ховається від повномасштабної війни, хоч міг би собі дозволити виїхати з країни. Наразі він у черговий раз поділився архівним відео. На цей раз 1999 року. За допомогою цього ролика Поплавський нагадав молоді, що треба вчитися у найкращих.

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

"Наша місія – вести за собою амбітну та перспективну молодь, яка створюватиме новітню історію України! Знайдіть своє місце у просторі слави та успіху", - пише Михайло Поплавський у публікації.

А ще він додав, що талант – це добре. Однак, щоб стати успішним, важливо додати до нього систематичну працю. І тоді все обов'язково вийде.

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Що тут ще скажеш, коли людина заради просування свого закладу навіть не побоялася вийти на сцену і стати публічною людиною на всю країну!", "Ви розкрутили КУК на всю країну, не заперечиш!", "Такого ректора кожному університету, можливо, українські виші змогли і з Гарвардом посперечатися у першості", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Михайло Поплавський придивився до юних дівчат у жовтому, руки пішли у такт: "Заряджаюсь на..."

Як повідомляв "Знай.uа", Михайло Поплавський оточив себе молодими студентками і дав пораду на все життя: "Воруште булками"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський вибрав красунь на новорічну ніч і показав їм свою мандаринку: "Я вже в очікуванні"