Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої зараз поділився черговою фотографією, пов'язаною з "Укрзалізницею" та повномасштабною війною.

До цього моменту чоловік ділився черговим маренням, яке було створено російськими пропагандистами. Вони закликають чоловіків у військкомати всіма доступними способами.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Наразі Юрій Горбунов знову показав той самий стенд, на якому значаться маршрути до тимчасово окупованих міст України. Один із них уже звільнений – це Херсон. Залишилися Сімферополь, Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Бердянськ та багато інших.

"Вже зовсім скоро, завдяки нашим героїчним ЗСУ, потяги з Києва, попрямують до звільнених від російських окупантів українських міст! Далі буде!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Перша ластівка є, але в місті так бомбять", "Скільки ж разів Київ-Бердянськ возив нас на море...", "Заїжджайте до нас у Херсон", "8 років чекаю на Київ-Донецьк", "А далі ви замовите ціле купе, не подумавши про людей і висадитись сьогодні у Варшаві", "Як оптимістично", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча здалася без макіяжу, ось що бачить Юра Горбунов вранці: "Справжня..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча засмутилася через сина Юрія Горбунова: "Коли ми тільки спостерігаємо"

Знай.uа писав, Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися: "Під ногами горів"