Президент України Володимир Зеленський зовсім недавно вніс усіма, на жаль, відому виконавицю Ані Лорак до "чорного списку" нашої країни.

Це не заважає артистці подорожувати світом і продовжувати нести відверту брехню. Вже якийсь час вона знаходиться поза Росією і непрямим текстом розповідає про війну в нашій країні. Українці втомилися від того, що Лорак не може написати чи сказати слово "війна". Але співачка продовжує жити у своєму світі.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Саме в проміжках між кожним вдихом і видихом, які я роблю, глибокий біль і горе, які я відчуваю за всі сім'ї, які зараз страждають, зникають на кілька секунд... Я хочу, щоб ми якось ми всі могли спокійно дихати одним повітрям...", - пише Ані Лорак у публікації.

На відео вона постала сидячи у залі з величезними вікнами, в позі лотоса, розсунувши ноги, роблячи акуратні вдихи та видихи.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Біль стосовно українських родин, я сподіваюся? Не бійтеся про це говорити голосно", "Кароліна, а ви не хочете зробити онлайн або очний майстер клас з дихання для українців, які втратили все?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Ані Лорак отримала задоволення в росії, а путінська балаканина допомогла: "Зовсім скоро..."

Як повідомляв "Знай.ua", українці "напали" на Ані Лорак, яка назвала війну "хаосом": "Кохання наведе лад"

Знай.ua писав, Ані Лорак "прояснилася" і не захотіла, щоб її використовували: "Про Україну нічого?"