Актриса Ірина Поплавська стала знаменитою завдяки ролі в серіалі "Моя улюблена Страшка".

Дівчина досі продовжує ділитися будь-якими думками у різних публікаціях на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Зовсім недавно вона розігріла шанувальників фотографією, на якій були відбиті її великі груди.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

І тепер Ірина продовжила цикл знімків, які підкреслюють її жіночність після образу не зовсім привабливою, затиснутою в суспільстві жінки.

"Дуже багато людей (ніхто) попросили викласти у стрічку", - пише Ірина Поплавська у публікації.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На фотографії акторка постала у чорній витонченій сукні, з голою спиною. Вона постала перед об'єктивом боком, щоб було видно, де на її тілі є вигини.

Ірина Поплавська, скріншот: Instagram
Ірина Поплавська, скріншот: Instagram

"Неймовірна краса", "Підпис 👍🏻 і нюанс відразу згадався", "Вона гарненька та тоненька", - пишуть користувачі в коментарях.

В останній публікації вона зауважила, що іноді можна відчути себе божевільним, будучи в адекваті, але в меншості. Однак у світі все одно є Бог, який подарував людству критичне мислення та однодумці.

Нагадаємо, Ірина Поплавська показала великі груди, приховані за образом "Моя улюблена Страшка": "Ось так"

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Бондаренко з "Моя улюблена Страшко" зловив Сашу Соколова на гарячому: "Високо сиджу. Далеко дивлюся"

Знай.ua писав, Ірина Кудашова зі "Школи" в панчохах в сіточку здивувала шанувальників: "Це точно ти?"