16 грудня 2022 року українці побачать сьомий епізод 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" із Алексом Топольським у головній ролі.

Вікторія Варлей продовжує добиватися прихильності хлопця. Нещодавно ми розповідали про те, які має переваги у фільмах для дорослих. Наразі дівчина пояснила, чому вибачила Сашка Мудру, бо багатьох фанатів "Холостяка" цікавило це.

Вікторія Варлей, "Холостяк-12", фото із соцмереж акторки
Вікторія Варлей, "Холостяк-12", фото із соцмереж акторки

"Ну по-перше, я так само ображала Сашка, тому що мені пальця в рот не клади і цим вчинком я теж попросила у Сашка вибачення за образи сказані на її адресу. По-друге, я дійсно ненавиджу конфлікти, вони мене виснажують, потім погано почуваюся", - пише Вікторія Варлей у публікації.

Також вона додала, що інколи вони під час проекту навіть на спорт не мали часу. І це не кажучи про прогулянки... бо графік був дуже щільним. Тому вона й вирішила помиритися із Мудрою.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

"Невже попуститися перед Мудрою тобі комфортніше власної гідності?", "На мій погляд, на проекті більшість дівчат - ще інфальтильні особи, тому їм не знайоме поняття "мудрість", "Я теж швидко прощаю. Я так само могла б вчинити в цій ситуації, хоча з боку це виглядає не дуже", - пишуть користувачі в коментарях.

Вікторія Варлей, скріншот: Instagram
Вікторія Варлей, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський знайшов рішення після зради: "Ми розходимося"

Як повідомляв "Знай.uа", "Почала жити з поляком...": зірка "Холостяка" Рита Бум показала українкам унікальний рецепт страви кохання

Знай.ua писав, улюблениця Алекса Топольського Мері Голд ледве втримала соковиті форми в екстремальному міні: "Я все вмію"