Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч готується до багатообіцяючої прем'єри нової пісні під назвою "Як мені бути". Звучить вона дуже ніжно, тим більше у виконанні співачки.

Злата Огнєвіч. Фото: Youtube
Злата Огнєвіч. Фото: Youtube

Вже приблизно тиждень шанувальники слухають невеликий уривок і з великою наснагою чекають повноцінної версії.

Не менш важливою є історія написання пісні. Злата зізналася, що саме ці слова - "Як мені бути", пролунали у її голові, коли вона побачила очі жінок у момент, коли їм чоловікам військовим надали звання Героїв України посмертно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Серце навпіл… сльози на очах, коли писала ці рядки", - додала вона.

Артистка повідомила, що довгоочікуваний реліз пісні відбудеться 14 грудня. Зважаючи на все, фанати також побачать яскравий кліп, який знімався на залізниці, де було досить небезпечно.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч із червоними очима засумувала між сніжинками, все через затримку: "Я розбита та засмучена"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч знає, як підсолодити життя українцям і покарати окупантів: "Під силу кожного"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч відчула себе чужою на святі життя: "Дуже боляче..."