Відома українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка днями вирішила нагадати, що стежити за фігурою можна не лише за допомогою фітнесу, але також можна і займатися формами в кабінеті салону краси, продовжуєте радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу акторка розповіла про свої заняття на курсах психології, де вона вже навчатиметься, як першокурсниця. Справа в тому, що у сьогоднішніх реаліях не все так просто – потрібно шукати інтернет.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Перша пара пройшла, була такою незрозумілою, що я сказала наприкінці - зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Дуже важка сімейна психологія. У мене вимкнули світло, їду шукати інтернет, щоб послухати другу пару, сіла в ліфт. І що? Приїхала! Світло ще не вимкнули, всім доброго дня", - розповіла Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Анна Саліванчук не розкидається порожніми словами і не є "кухонною" жінкою з купою порад - вона профі своєї справи, тепер вона у свої 37 років стала студенткою і вивчатиме театральну психологію.

Ще актриса дала пораду своїм шанувальникам: "Залишайтеся вічно молодими. І зараз найкращий час для навчання! Кіно ніхто не знімає. Використовуйте цей час із користю, не сидіть вдома плачу без світла, води, якщо є де жити, то й при свічках можна читати".

Нагадаємо, Анна Саліванчук оголилася заради електричної штучки, головне - вмілі руки: "Як добре...".

Раніше повідомлялося, наїзниця Анна Саліванчук осідлала залізного монстра, довелося попітніти: "Головне - усередині...".

Також, неперевершена Анна Саліванчук показала, що треба класти до рота чоловікам: ммм, аж рибкою запахло.