Дуже популярна українська співачка, акторка, радіоведуча, донька мільярдера та співвласник відомої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич, яка нещодавно похвалилася своєю спокусливою стойкою в стилі "крабика", продовжує ділитися яскравими кадрами з життя.

Цього разу Анна поділилася дуже цікавим кадром зі своєю 12-річною дочкою Роксоланою. Тут щаслива мама вже не може дочекатися, коли почнуться канікули і вона зможе більше проводити часу з улюбленою дитиною.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Буткевич у мережі Instagram.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

"Скоро канікули", - коротко підписала історію Анна Буткевич.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Видно, що це репост із соціальної мережі TikTok, де Анна теж публікує кадри з життя, а також радує шанувальників новою творчістю, проте такого контенту, як у Instagram, там поки що немає. Ми розуміємо, що це відео в TikTok більше для самої доньки, адже молоде покоління лише його й визнає.

На кадрах мама Анна Буткевич стоїть зі своєю дочкою Роксоланою, мабуть, Роксоланою Рибалко (її батько, за даними в інтернеті, відомий бізнесмен Сергій Рибалко). Тут Анна Буткевич повертає доньку обличчям у кадр і шанувальники співачки тепер знають, як виглядає її дитина.

Ми також пам'ятаємо, що діти зіркових мам теж мають велику популярність у соціальних мережах, наприклад донька Олі Полякової Маша, яка має вже кілька десятків тисяч фанатів.

Нагадаємо, "Мій космос...": Анна Буткевич у позі "крабика" змусила чоловіків витирати слинки.

Раніше повідомлялося, "Обіцяю сісти...": Анна Буткевич випадково засвітила розкішні ягідки, сукня не витримала.

Також, Анна Буткевич спокусила українців соковитим кавуном та тілом після звільнення Херсона: "Повертаються додому".