Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія похвалилася цікавим анонсом.

Камалія активно виступає з благодійними концертами, підтримуючи моральний дух українців та допомагаючи армії. А також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч осіб. Цього разу співачка розмістила цікавий допис про те, що попереду українців очікує щось цікаве.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Ой, що буде, що буде... На улюбленій студії, з улюбленою творчою командою - написала співачка.

Камалія. Фото: Instagram
Камалія. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Співачка виглядає на фото дуже натхнено і радісно, імовірно скоро шанувальники почують нове творіння Камалії.не так давно співачка випустила декілька нових пісень, на підтримку українців та ЗСУ. У коментарях підтримали співачку, та залишили під фото багато коментарів.

"Гарнюня наша!", "Красунечка наша! Молодець", "Красуня", "Модна", "Вау, що це буде?", "Ух ти, яка красотка", "Неймовірна", - написали у коментарях шанувальники Камалії.

Камалія, коментарі. Фото: Instagram
Камалія, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Камалія показала чоловіка, котрий зіграв важливу роль у її житті і це не Захур: "Не гідний".

Як повідомляв "Знай.ua", Камалія похвалилася сюрпризом, який їй зробили на батьківщині Захура: "Я щаслива".

Також "Знай.ua" інформував, Камалія знайшла спосіб, як віддячити чоловікові-мільярдеру за допомогу Україні: "Для пакистанської еліти...".