Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія вкотре нагадала, що її чоловік Мохаммад Захур надає неймовірну допомогу Україні, навіть не будучи її громадянином. Пакистанець зробив для країни під час війни набагато більше, ніж міг би очікувати будь-який українець.

Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial

Після всієї цієї підтримки зірка захотіла відповісти чоловікові взаємністю та виступити з концертами у містах Карачі та Лахорі для тих, хто зможе пожертвувати гроші пакінстанцям, які втратили близьких та власні будинки через повінь.

"Для пакистанської еліти, щоб допомогти зібрати кошти для постраждалих від жахливої повені. Я зробила це під час землетрусу в Пакистані в 2005 році, я роблю це зараз, і я робитиму це в будь-який час, коли я буду потрібна Пакистану. Пакистан Зіндаабад або Хай живе Пакистан", - повідомила Камалія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Це не означає, що артистка забуде про Україну та своїх співвітчизників, вона просто хоче допомогти тим, хто теж потребує підтримки.

Раніше ми писали про те, що Камалія вразила красою у вишиванці і не посоромилася зізнатися: "На шляху освоєння"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія залишила Захура і розповіла про непросту долю: "Серце розривається"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія зібралася вступити до лав ЗСУ, Захур відпускає не замислюючись: "Чому б ні"