Доросла Варвара Кошова у свої 14 років виглядає досить дорослою, красуня хвалилася своїм новим образом.

14-річна донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варвара поділилася декількома кадрами у новому дорослому мейку. Свої фото з експериментами Варвара розмістила на своєму акаунті в сторіс Instagram.

Варвара Кошова. Фото: Instagram
Варвара Кошова. Фото: Instagram

Варвара Кошова розмістила своє фото у сторі Інстаграм, на якому демонструє цікавий макіяж, та дивує своїм дорослішанням українців, які слідкують за її змінами. Цього разу дівчина наділа капюшон з вовняним відворотом. Новорічні настрої личать усім. Але Варвара ще й привідкрила свої пухкенькі губки, чим змусила багатьох стримувати свою уяву.

Варвара Кошева. Фото: Instagram
Варвара Кошева. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дівчина експериментує з мейком, вона вже не раз показувала свої неймовірні експерименти. І це підтримує мама красуні, Ксенія вважає, що донька має "перехворіти" цим. Однак дорослі чоловіки стали звертати увагу на дівчину, все частіше чути питання "А скільки їй років?".

Крім того і Варі вже є хлопець, якого вона не раз показувала в сторіс. дівчина досить відверто демонструє свою закоханість. Невідомо, як до цього ставляться її зіркові батьки.

Нагадаємо, ми писали, що донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" "відгризла ніготь" разом з печивом: "Ніколи не купуйте"

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Кошового з "Кварталу 95" показала справжній вигляд російського керманича, неможливо втриматись від сміху.

Також "Знай.ua" інформував, що Євген Кошовий сам знайшов собі заміну в "Квартал 95", як дві краплі води: "А голова лиса".