Відомий гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Чоловік став головною особою проекту після того, як Володимир Зеленський пішов керувати країною президентом України. З того моменту в "Лізі сміху" відбулися численні зміни. По-перше, було набрано зовсім інших суддів, включаючи Машу Єфросинину, Олександра Пікалова та інших.

Олена Кравець і Євген Кошовий, instagram.com/kvartal95official
Олена Кравець і Євген Кошовий, instagram.com/kvartal95official

Але головне – був не один ведучий, а два. Євген Кошовий зустрічав учасників із популярним продюсером Олексієм Потапенком.

"Дивлюся в тебе, як у дзеркало, а голова лиса Сьогодні о 20:20 "Ліга сміху" на телеканалі "1+1", - пише Євген у новій Stories.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories
Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories

"Олексій Андрійович realpotap і я просто в захваті від сьогоднішнього ефіру ligasmeha на 1plus1_ua", - розповів Кошовий в одній із публікацій.

Нагадаємо, що Женя Кошовий знайшов заміну "Квартал 95" за кордоном, Олена Кравець не дістане: "Буквально сьогодні вночі".

Раніше ми повідомляли, що кварталівці "написали новий лист" від гетьмана, зарядивши українців позитивом: "Затанцюю з кулеметом".

Також стало відомо, що Потап знову кинувся з України та похвалився, чим зайнятий у сонячній Португалії: "Знаходяться нові можливості".