Відома співачка та заслужена артистка України Катерина Бужинська реалізувалася не лише на сцені, а й у соціальних мережах. Дівчина часто розміщує нові публікації для своїх шанувальників, кількість яких вже перевищила 120 тисяч.

Катя Бужинська допомагає рідній країні з перших днів війни, але також гостро реагує на всі трагічні події, як інші українці. Цього разу вона розповіла, що їй допомагає жити далі в такі темні часи.

Катя Бужинська, фото: Instagram
Катя Бужинська, фото: Instagram

Співачка зізналася, що весь секрет у гуморі. Саме він тримає її на плаву, знижує рівень негативних емоцій та створює позитивні відчуття.

"Ці два ефекти допомагають людині краще справлятися з труднощами та сприймати події менш травматично", - додала вона.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На її думку, гумор – це дуже потужний інструмент у боротьбі зі стресом, якого зараз у житті кожного українця дуже багато. Також він може захистити психіку від знищення.

"Наша головна мета зберегти себе і дітей, своє фізичне і ментальне здоров'я. Саме вміння звертатися до гумору навіть у найтемніші часи рятує від глибокого відчаю, а жарти та іронія дійсно можуть допомогти людині впоратися наприклад, з втратою близького", - поділилася Бужинська.

Раніше ми писали про те, що А Kalush так зможе ? Грайлива тигриця Катя Бужинська зачарувала ліс дикою красою, панамка стала в нагоді

Як повідомляв Знай.ua, "Маленькі радості...": Катя Бужинська з коханим хлопчиком підсіла на солодке

Також портал Знай.ua писав, що Катя Бужинська показала, що завжди із собою носить заради свободи: "Веде в майбутнє"