Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець дала велике інтерв'ю Маші Поляковій на її особистому Youtube-каналі.

Вони обговорили багато речей, включаючи те, чи вірила Олена Кравець на початок повномасштабної війни, що вона говорила дочці 24 лютого, хто в їхній родині вирішив виїхати за кордон, звідки у Олени з'явилося бажання повернутися до України та багато іншого.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

Однак ми зараз обговоримо один невеликий момент – розповідь актриси про те, що їхня родина була єдиною, хто робив важливу річ щоразу при повітряній тривозі.

"17 числа, ми не встигаємо до школи. Я спускаюся до консьєржки. Кажу: "А можна ключик від бомбосховища?" А вона така: "Ключик... ключик... а де ж він?" "Я кажу: "У сенсі, а що його ніхто у вас не бере?". Вона: "Ні, Оленко, тільки ви берете", - розповідає Олена Кравець.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Олена Кравець, фото: Знай.ua
Олена Кравець, фото: Знай.ua

Вона здивувалася, спитала Олену Кравець, а що, повітряна тривога у Києві? Навіть чути було вибухи. А жінка думала, що це баки для сміття такі звуки видають. І Олена Кравець позаздрила цій жінці - адже вона не має інтернету, Telegram-каналів, вона не стежить за новинами, її телевізор вимкнений.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" та Оля Полякова вирішили "потруситися" з Потапом, Насті Каменських не видно

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" "відгризла ніготь" разом із печивом: "Ніколи не купуйте"

Знай.uа писав, Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла, як війна допомогла їй втілити мрію всього життя: "Скільки разів відмовлялася..."