Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець дала велике інтерв'ю Маші Поляковій на її особистому Youtube-каналі.

Вони обговорили багато речей, включаючи те, чи вірила Олена Кравець на початок повномасштабної війни, що вона говорила дочці 24 лютого, хто в їхній родині вирішив виїхати за кордон, звідки у Олени з'явилося бажання повернутися до України та багато іншого.

Олена Кравець, скріншот: Youtube
Олена Кравець, скріншот: Youtube

Ми торкнемося одного маленького, але кумедного моменту, який можливо торкався багатьох протягом цієї повномасштабної війни. Це щодо прийому ванної.

Вони сиділи у бомбосховищі. Потім побачили, що дали світло... і запитали. Її старша дочка запитує: "Мамо, може підемо голови помиємо?".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ось це, кажу, життєвий вибір. Бути чи не бути. 4 години. Що робити? Залишитися в бомбосховищі або піти помити голову. тривоги, думаєш: "Якщо зараз прилетить, то це мене знайдуть голою, але чистою", - заявляє Олена Кравець.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

А потім Олена додала, що якщо хтось ще паралельно грюкне дверима в кімнаті... інстинктивно вилітаєш із ванної кімнати дуже швидко і встигаєш зробити все.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" та Оля Полякова вирішили "потруситися" з Потапом, Насті Каменських не видно

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" "відгризла ніготь" разом із печивом: "Ніколи не купуйте"

Знай.uа писав, Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла, як війна допомогла їй втілити мрію всього життя: "Скільки разів відмовлялася..."