Народна артистка України Наталія Могилевська нещодавно ділиться з шанувальниками чужими думками щодо її вистави, з якою вона їздить багатьма містами України під час війни. Востаннє вона була у Чернівцях, а потім повернулася до Києва.

Зараз вона анонсувала нову велику "прем'єру", подякувавши шанувальникам за щастя знайти життя на сцені.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"За ваші сльози, оплески, теплі слова та неймовірні відгуки. Низький уклін вам, мої герої. Ми всі сьогодні герої, тому що працюємо під ракетами, незважаючи на біль та втому. Ми продовжуємо жити, незважаючи на всі навали", - пише Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

І, звичайно, не забула про низький уклін перед українськими захисниками, які дарують нам щодня. На відео вона зняла як багато кольорів їй дарують шанувальники під час виступів.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Наташа, ви така розумничка. Дякую вам за все", "Наталя, ви красуня", "Наталі - ти класна! У Чернівцях я мала можливість у цьому переконатися, класна як людина, актриса, жінка", - пишуть користувачі в коментарях.

Звичайно ж, не обійшлося під публікацією без ботів, які пропонують роботу і таке інше.

Нагадаємо, Наталія Могилевська "звільнила" себе, давши волю почуттям: "Не виразно"

Як повідомляв "Знай.uа", Влад Яма згадав про "інтим" з Могилевською в минулому: "Потрібна близькість"

Знай.ua писав, Наталія Могилевська потужними словами підтримала бойовий дух ЗСУ - та так, що кому в горлі: "Уся країна дивиться..."