Якось недавно Надя Дорофєєва нарешті відповіла за те, чим її знову активно почали дорікати після початку повномасштабної війни з Росією.

На Youtube-каналі "Загін кіноманів" українцям і, зокрема, фанатам цієї виконавиці нагадали, що кілька років тому пісня "Время и Стекло" якось звучала у фільмі окупантів про Крим після вторгнення на Донбас та окупації півострова.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Зараз Надя Дорофєєва продовжує ділитися усілякими фотографіями та відео, на яких присутній її новий коханий – Михайло Кацурін. Цього разу вони в ліжку та хлопцю треба було трохи попрацювати над новим роликом, що не завадило співачці залитися сльозами від сміху.

"Сказився. Пише новий тизер для випуску "Їжа Львова", - написала Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

У цей момент на тлі чути, як Михайло під музику озвучує зовсім незв'язні між собою слова та словосполучення.

"Їжа, їжа, їжа. Ви возите холодні чебуреки? Це смердить шкарпетками. Рубрика "веселий словничок", - каже Кацурін.

Якоїсь миті Надя Дорофєєва не стримується і починає сміятися надто голосно, що збиває хлопця.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва відповіла за співпрацю з Росії під час війни: "Це не важливо"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва була з рогами навіть у шлюбі, поки Дантес розважався в червоних чоботях: "Ніхто не повірить"

Знай.uа писав, Вова Дантес поділив зони відповідальності з Дашею Кацуріною і спробував себе в ролі няньки: "Дитина втекла"