Відома українська актриса, гумористка, волонтер та зірка розважальної програми "Дизель шоу", а також просто рудоволоса красуня Вікторія Булітко, яка буквально днями порадувала своїх фанатів грою на гітарі та ніжним вокалом, продовжує дивувати армію фанатів.

Цього разу Вікторія вирішила підняти настрій усім киянам, які втомилися від постійних повітряних тривог, яскравою мовою, що підбадьорює.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

"Дрони вони запускають сьогодні, дебільна сусідня країна. Гарного всім нам дня", - розповіла на відео Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також артистка підписала свою історію всім знайомими літерами, які в українців завжди викликають гордість – ЗСУ. За словами Вікторії, сусідня країна ніяк не називається, лише з маленької літери і лише прикметником – "дебільна".

Ну що ж, Вікторія з латини перекладається, як "перемога", саме цього ми й домагаємось, навіть такими веселими відео.

Також варто нагадати нашим читачам, що красуня днями поділилася знімками неймовірного щастя. Актриса постала з величезним букетом квітів та з усмішкою на обличчі. Однак хто ж подарував цей великий букет троянд, з яким вона зробила щонайменше чотири знімки – не повідомляє.

Нагадаємо, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова ризикнула на морозі пограти з язичком.

Раніше повідомлялося, а чи можна ще раз? Вікторія Булітко віддячила ніжним поцілунком таємничого незнайомця.

Також, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на снігову королеву: ці очі - чистий лід.