Нещодавно Елна Кравець стала гостею у шоу "Іспит", де провідною є Маша Єфросиніна.

Зірка "Квартал 95" та колега Євгена Кошового відповіла на багато питань, які хвилювали у тому числі й українців. Один із таких - чому Олена Кравець зникла з "Вечірнього кварталу". Відповідь може засмутити багатьох шанувальників артистки.

Олена Кравець, скріншот: Youtube
Олена Кравець, скріншот: Youtube

Справа в тому, що у подруги Володимира Зеленського трапилася внутрішня криза. Вперше вона наважилася розповісти про це саме Маші Єфросініної.

"Після туру, коли я мала певну кризу, я зрозуміла, що хочу трохи витримати паузу і не зніматися взагалі. Ніде. Тому що це мій зовнішній вигляд, я хвилююся через це. Це відповідальність, а я не можу впоратися з собою. "Я взяла паузу. Я не знаю, на який термін, але поки буде так. Мені було дуже приємно, що всі мене зрозуміли, тому що вони мене знають багато років і бачили, що зі мною відбувається", - пояснила Кравець.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Жінка зізналася, що давно хотіла почати щось своє, авторське і цим стало вечірнє ток-шоу "Тихий вечір із Оленою Кравець" на телеканалі "Дом", куди приходять знаменитості звичайні українці, щоби розповідати знакові історії.

"У мене не вистачало то сміливості, то амбіцій, то я розуміла, що не на часі, то було дуже багато роботи в "Кварталі", то ще щось, то я не зможу. Таке знецінення. І на тлі цього ти себе пакуєш, не виявляєшся так, як ти хочеш. Ти виявляєшся певною мірою, реалізуєшся, але ти ростеш, ти дорослішаєш, і тобі хочеться інших смаків".

Кравець з "Кварталу 95", фото: youtube
Кравець з "Кварталу 95", фото: youtube

Зазначимо, що хоч Олена Кравець і гастролювала містами Європи у рамках благодійного туру "Студії Квартал-95", але з червня не бере участі у зйомці нових випусків.

Нагадаємо, що Олена Кравець із "Кварталу 95" пояснила важкий вибір українців під час війни.

Раніше ми повідомляли, що Олена Кравець із "Квартал 95" розповіла, як війна допомогла їй втілити мрію всього життя.